ویدئو | هفتادوپنجمین شب خروش خیابانی مردم مشهد | مردم علاج در وطن است (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۵) ویدئو | پروفسور پال کریگ رابرتس: کشتی‌های آمریکایی حتی جرأت نزدیک‌شدن به تنگه هرمز را هم ندارند کارتون | همدلی در شرایط سخت اقتصادی (۲) ویدئو| جعفر دهقان: موشک‌های ایران را که در آسمان می‌دیدیم، کیف می‌کردیم جزئیات برگزاری امتحانات نهایی و کنکور از زبان وزیر آموزش‌وپرورش + فیلم ویدئو | عراقچی: وضعیت تنگه هرمز حاصل محاصره غیرقانونی آمریکاست ویدئو | داستان واقعی نبرد ۴۸ ساعته سه سرباز ایرانی در مقابل ارتش دشمن ویدئو | آیا باز هم تجربه تلخ ثبت‌نام اینترنتی ایران‌خودرو تکرار می‌شود؟ ویدئو | هفتادوچهارمین شب حضور مردم مشهد در خیابان | سخنگوی ارتش: حضور حماسی مردم دل فرزندانشان در نیرو‌های مسلح را گرم کرده است (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۵) بازیکنان و کادر تیم ملی فوتبال به میدان انقلاب تهران رفتند + فیلم ویدئو| رویا افشار: روایت مادران شهید، دغدغه من است ویدئو| روایت دختر شهید طهرانی‌مقدم از نحوه شهادت پدرش | می‌توانست در خانه استراحت کند اما در میدان شهید شد ویدئو | ۱۲ زخمی براثر وقوع سیل در سامسون ترکیه (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۵) ویدئو| رویا افشار: وقتی اسم غواص‌های جنگ تحمیلی می‌آید، همچنان تنم می‌لرزد ویدئو | هفتادوسومین شب حضور در سنگر خیابان | وطنم ایرانه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۵) ویدئو | تشرف تولیت آستان مقدس علوی به حرم حضرت معصومه (س) ویدئو | بگومگوی خبرنگاران و سخنگوی دولت بر سر اینترنت در نشست خبری (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۵) ویدئو | خاطرات دختر شهید طهرانی مقدم از شهید عماد مغنیه: «همراه روزهای سخت ما در سوریه بودند» فروش سهمیه سوخت ممنوع است + فیلم ویدئو | هفتادودومین شب حضور مردم مشهد در خیابان | تا پای جان برای ایران (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۵)
سرخط خبرها

پادکست قصه انقلاب | کتاب سرنوشت

بنای انقلاب اسلامی، خشت به خشت، توسط مردمانی از گوشه و کنار این سرزمین ساخته شده است، اما قصه‌ها و روایت‌ها ناگفته درباره آن‌ها بسیار است.
  • کد خبر: ۲۱۰۲۸۳
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۰

به گزارش شهرآرانیوز، کتاب سرنوشت، روایتی است از سال‌های دور و نزدیک، از جوانانی پرشور با سر‌های پر سودا تا سالخوردگان تنها در خانه‌ای غریب، از زندان، از جنگ، از ترس و ناامیدی تا روشنایی و امید. این رمان در حقیقت از عشقی پایدار، تعهدی نانوشته و یک عاشقانه‌ی بی‌مانند سخن می‌گوید.

رمان سرنوشت در واقع برای ژاله صفری یک نوستالژی به همراه کمی مرور خاطرات و حقایق است. به گفته‌ی او در برهه‌هایی از زمان انسانیت و ایثارگری چنان در هم می‌آمیزند که منتج به یک سری دگرگونی‌های زیربنایی می‌شود. اما این که چنین تغییرات بنیادی و ریشه‌ای به نفع جامعه و مردم است یا خیر را در طول تاریخ و با گذشت زمان خواهیم فهمید.

این رمان گوشه‌ای از زندگی همه‌ی آدم‌هاست. قطعا شما با کمی دقت درمی‌یابید که حداقل یک‌بار در زندگی با انسان‌هایی شبیه به شخصیت‌های این داستان برخورد کرده‌اید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
Start Google Analytics Code <-- End Google Analytics Code -->